Handelsbetingelser

FotoPlanet.dk

Pris

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes, og gælder for hverdage mellem 9 og 17.

På hverdage udenfor ovenstående tidsrum, og på lørdage faktureres et tillæg på kr. 300 pr session, og på søndage og helligdage faktureres et tillæg på kr. 500 pr session.

  1. Bestilling

Bestilling af billeder foregår ved login på min foto-webshop (billederne er færdigredigeret efter cirka tre uger), hvor de – af fotografen – udvalgte og redigerede billeder kan vælges. Efter betaling af fotografering, og når redigeringen er færdig fremsendes et link og unikt brugernavn / adgangskode til foto-webshoppen. Fra login er modtaget er billederne tilgængelige til bestilling i syv dage.

Fotografen udvælger egnede billeder til redigering, baseret på billedets kvalitet (mht lys, skarphed etc).

Bestilling af en sammensat pakke skal gøres ved første bestilling. Købes enten pakke 1 eller 2, kan der ikke ved senere køb af billeder “opgraderes” til pakke 3 for at opnå rabat.

  1. Betaling

Ved booking af tid betales depositum indenfor tre dage. Ved kampagner og tilbud, kan denne frist være kortere og det vil således fremgå ved bestilling.

Når fotograferingen er overstået, der skal betales aftalt beløb med MobilePay eller ved bankoverførsel på dagen af fotoshoot. For at få adgang til de tagende billeder, skal fotograferingen være betalt.

Erhverv kunder får fremsendt faktura som skal betales indenfor 7 dage. Fakturaen kan også betales umiddelbart efter fotograferingen.

 

Efter udvælgelse af billeder fremsendes faktura, hvor standard betalingsbetingelser er 7 dage.

  1. Levering

Leveringstid fra betaling af billeder er op til 14 dage, fra din indbetaling er registreret.

Billederne gemmes op til seks måneder. Ved levering af billeder som download via link, er det vigtigt at disse downloades med det samme,

  1. Depositum

Ved booking af tid til fotosession betales indenfor tre dage herefter, depositum hvilket opgår til følgende (baseret på hvilken fotografering der bookes);

Portrætfotografering (studie/on Location) – kr.300 / kr.500

Newbornfotografering – kr.500

Gravidfotografering (studie/on Location) – kr.300 / kr.500

Fortryder du kan du altid annullere din tidsbooking indenfor 7 dage efter betaling af depositum.

Depositum modafregnes naturligvis den endelige faktura.

  1. Afbestilling

Ved afbestilling skal dette meddeles skriftligt, og senest to uger inden den aftalte tid. Ved afbestilling op til 7 døgn før arrangement kan FotoPlanet kræve 50% af prisen for den afbestilte fotografering. Afbestilles der senere end 7 døgn før fotosessionen, kan FotoPlanet kræve fuld betaling for den afbestilte fotografering.

Bliver I forhindret pga sygdom eller lignende, vil det altid være muligt at ændre sin tidsbooking til et andet tidspunkt uden ekstra omkostninger.

  1. Udeblivelse

Ved udeblivelse fra en booket tid har FotoPlanet krav på den fulde pris for fotograferingen.

  1. Fortrydelsesret

Ved køb af fremkaldte og digitale billeder til download eller på USB stick er der ingen fortrydelsesret. Du kan derfor ikke fortryde dit køb eller returnere sådanne digitale medier til FotoPlanet.

  1. Reklamationsret

Kunden skal umiddelbart efter varens modtagelse kontrollere, at antal og vare stemmer overens med det bestilte og med følgesedlens oplysninger. Ved uoverensstemmelse kontaktes FotoPlanet. Konstateres der senere mangler eller fejl ved varen, som ikke kunne konstateres ved varens modtagelse, skal Fotoplanet umiddelbart informeres med henblik på aftale om returnering og ombytning eller kreditering. Reklamationsretten følger lovgivningen. 
Hvis du ønsker at reklamere over en vare bedes varen, kopi af faktura samt en beskrivelse af fejlen fremsendes til FotoPlanet

  1. Ophavsret

Ejendomsret

FotoPlanet har den fulde ejendomsret til alle billederne i gallerierne på siden. Alle fotos er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dk

Som bruger af www.fotoplanet.dk accepterer du ikke at kopiere, ændre eller distribuere vores hjemmeside eller dens indhold uden forudgående tilladelse fra FotoPlanet.

FotoPlanet forbeholder sig retten til at lægge billederne i arkiv.

Bruger du billederne på de social medier – skal du linke til hjemmesiden eller facebook siden.

Fotografen kan altid beslutte at bruge et billede til markedsføring, dog respekterer vi selvfølgelig altid, hvis ikke du ønsker dit billede brugt i markedsføringsøjemed – hvis IKKE du ønsker at dine billeder skal bruges til markedsføring (f.eks som udstillingsbilleder, på facebook, instagram m.m.) skal dette tydeliggøres overfor os, så der ikke er nogen misforståelser herom, da vi ifølge ophavsretten ejer rettighederne til billederne.

Når du har købt og betalt dine billeder, har du som kunde brugsrettighederne til dine billeder – dette betyder ikke, at du har ophavsretten til billederne og kan bruge dem til andet end privat brug (din private blog, hjemmeside, print til eget forbrug m.m).

Billederne må derfor ikke bruges til kommercielt brug, videresælges til tredjepart, i forbindelse med avisartikler, eller lignende med mindre skriftlig aftale foreligger herom. Billederne må ej heller blive vist i krækende sammenhæng (såsom kønsdiskrimination, racisme m.m.)

Det er ej heller tilladt at manipulere med billeder (heller ikke efter billederne er købt og betalt), og ej heller tilladt at billederne offentliggøres af tredjepart uden fotografens skriftlige tilladelse. Ønsker du en anden beskæring, redigering eller filtrering af billederne, så kontakt FotoPlanet for dette, så vil vi være dig behjælpelig med dit ønskemål.

Hvis ikke du har købt og betalt billederne endnu, er det ok at bruge et billede fra vores facebookside (med logo) som profilbillede eller coverbillede – så længe vandmærket er tydeligt og billedet ikke efterfølgende er blevet manipuleret eller beskåret, så vandmærket ikke længere er synligt!

Brydes ovenstående vil regningen for dette være vejledende takster jf. Journalistforbundet. Det koster 850,-/foto + 100% oveni for godtgørelsen af overtrædelsen. 100% hvis vi ikke er krediteret og beløbet vil selvfølgelig blive yderligere højere hvis vores billeder er blevet bragt i en krænkende sammenhæng. Om vi kalder det copyright eller ophavsret, ligegyldigt hvad skal du ALTID spørge først.

11.Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte FotoPlanet på telefon 30611330 eller mail contact@fotoplanet.dk.

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG FORCE MAJEURE.